Google

Gitaarschool Assen

Op Gitaarschool Assen wordt gitaarles gegeven aan beginnende en gevorderde gitaristen in de compleet ingerichte gitaarstudio. De gitaarlessen zijn geschikt voor iedereen, het gaat er om dat jij het op gitaarles naar je zin hebt. Heb je al gitaarles gehad en wil je meer leren? Kom gerust eens langs en overleg wat je mogelijkheden zijn.

 Je kunt POP, ROCK, SINGER-SONGWRITER of BLUES muziek leren spelen en alle mogelijke muziekstijlen die daar bij horen. We gaan uit van de richting die je zelf bepaalt, zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar.

 

Je krijgt gitaarles in kleine groepen van maximaal twee personen zodat alle tijd en aandacht goed kan worden verdeeld. Dat is goed voor het plezier en het resultaat. Je krijgt wekelijks les op een vaste dag, op een vast tijdstip.

Gitaarspelen kun je prima leren zonder noten, zeker op Gitaarschool Assen. We werken met gitaarakkoorden en tabs. Samenspelen en jammen, zingen en begeleiden, ritmepartijen en solo's spelen, fingerpicking en met een plectrum, je kunt het allemaal leren op Gitaarschool Assen.

Bij de basisschool leerlingen wordt wel aandacht aan noten lezen en spelen van bladmuziek besteed. Algemene Muzikale Vorming AMV hoort er natuurlijk standaard bij en het is niet nodig om eerst AMV te volgen.

Als je een of meerdere songs of nummers kunt spelen en/of zingen, dan kun je, als je dat wilt, je eigen CD opnames maken in de gitaarstudio. Gewoon voor jezelf, als examenproject voor de middelbare school of zelfs als demo CD.

Gitaarschool Assen verzorgt voor allround muzikanten in Nederland het Praktijktraject Zelfstandig Muziekdocent. Hierbij wordt je volledig begeleid in het starten en runnen van een eigen muziekpraktijk of muziekschool in je eigen richting en instrument.

Om tijdens de lessen ook het spelen in een band te ervaren leer je naast het gitaarspelen ook een beetje drummen en bassen op het drumstel en de basgitaar in de gitaarstudio.

Ook als je geen gitaarles hebt op Gitaarschool Assen kun je een spetterende Muziek Workshop volgen.

Wil je meer informatie? www.gitaarschoolassen.nl